Over ons 2017-11-27T09:08:08+00:00

Wij zijn er voor u

Giovannies is een multifunctioneel bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Ooit begon ik klein als installateur en adviseur op het gebied van elektrotechniek. Nu uitgegroeid tot een bedrijf dat u graag adviseert en van dienst is met alle soorten werkzaamheden aan uw woning of bedrijf.

Diverse ambachten

Wij bestaan uit schilders, stukadoors, loodgieters, timmermannen, een architect tot een elektricien. Ieder gespecialiseerd in zijn eigen werkzaamheden, maar 1 ding hebben ze gemeen: passie voor hun vak.

Goede communicatie met een persoonlijke aanpak

Naast kwalitatief hoogstaand werk, richten wij ons op een goede communicatie met een persoonlijk aanpak. De afgelopen jaren hebben wij ervaren dat niets belangrijker is dan het maken van een duidelijke planning, meedenken met de klant en adviseren in ontwerp en praktische oplossingen.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

Giovanni Voskuil,

Eigenaar Giovannies

Giovannies

  • 100% vakmensen
  • Ruime 20 jaar ervaring
  • Heldere afspraken
  • Advies op maat
Ik ben al ruim 20 jaar trotse eigenaar van Giovannies. De afgelopen jaren hebben we veel klanten kunnen en mogen helpen hun aanbouwproject of renovatieproject tot een succesvol einde te brengen. Mijn doel is iedere keer weer: een meer dan tevreden klant. Word jij de volgende?
Giovanni Voskuil, Giovanni Voskuil