Onze diensten 2017-11-27T09:08:08+00:00
Loading...

Onze diensten

Giovannies is u graag van dienst met kleine en grote klussen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een totaal service, uitgevoerd door vakmensen.

Dit begint met een gesprek waarin wij luisteren naar uw wensen en komen met een passende oplossing. Dit kan schilderwerk zijn, het aanleggen van vloeren of het plaatsen van sanitair of een nieuwe keuken. Maar denk ook aan het ontwerpen van deze keuken of een kast op maat. Alles natuurlijk uitgevoerd met de grootste nauwkeurigheid en een nette afwerking.

Wij hebben de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan en zetten deze ervaringen graag om in een passend advies voor u.

Ons aanbod

Bij Giovanni Advies bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel en vakkundig bedrijf en hebben heldere communicatie en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van een aanbouw en een hoge klanttevredenheid. Klanten vinden ons vakkundig, betrouwbaar en zeer klantgericht.
Dan bent u bij Giovanni Advies aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel en vakkundig bedrijf en hebben heldere communicatie en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van een renovatie en een hoge klanttevredenheid. Klanten vinden ons vakkundig, betrouwbaar en zeer klantgericht.
Giovanni Advies verhuurt steigers en gereedschap tegen goede voorwaarden. Dit betekent dat wij de materialen gratis afleveren, opzetten/afbreken en ophalen. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden en prijzen van deze dienstverlening.

Onze aanpak

Mocht u gebruik willen maken van onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij komen na afspraak bij u langs en bespreken de klus. Ik leg alles vast op papier, inclusief de prijs en deze ondertekenen wij beiden. Op de door uw gewenste datum starten wij met het project.

Een deskundig en vrijblijvend klusadvies?

Vraag een offerte aan

Waar wij onze diensten aanbieden

Plaats: Leiden
(omliggende) plaatsen: Wassenaar, Den Haag,