Giovannies.nl ondervindt zelf onderhoud!

Wij zijn hard aan het werk. De nieuwe website gaat binnenkort live. Ondertussen gaan wij door met onze werkzaamheden!

Giovannies is u graag van dienst met kleine en grote klussen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een totaal service, uitgevoerd door vakmensen.

Aanbouw

Bij Giovanni Advies bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel en vakkundig bedrijf en hebben heldere communicatie en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van een aanbouw en een hoge klanttevredenheid. Klanten vinden ons vakkundig, betrouwbaar en zeer klantgericht.

Renovatie

Dan bent u bij Giovanni Advies aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel en vakkundig bedrijf en hebben heldere communicatie en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van een renovatie en een hoge klanttevredenheid. Klanten vinden ons vakkundig, betrouwbaar en zeer klantgericht.

Verhuur

Giovanni Advies verhuurt steigers en gereedschap tegen goede voorwaarden. Dit betekent dat wij de materialen gratis afleveren, opzetten/afbreken en ophalen. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden en prijzen van deze dienstverlening.

Een deskundig en vrijblijvend klusadvies?

T. 06 46 14 49 53
E. info@giovannies.nl
KVK. 28 10 43 82